Loading...

Over/Contact

Hoe krijg je de pure nature mens op de foto? Hoe lukt het je jezelf te zijn tijdens het fotograferen zodat je helemaal zoals jezelf op de foto staat?  Hoe krijg je kinderen zover dat ze meewerken? Mijn coachende achtergrond helpt hier goed in mee. De basis van fotografie van mensen is dat je contact kunt leggen. Al kun je net zo goed fotograferen, zonder contact zal er weinig gebeuren. Dit contact leggen is een sterke eigenschap van mij. Ik ben nieuwsgierig naar jou.

Huwelijksreportage

In huwelijksreportages leg ik graag ook de “kleine” momentjes ook vast. De traan die vloeit, dat kneepje in de billen, die knipoog. Ook de sfeer van de omgeving wordt onderdeel van de reportage. Bij een huwelijksreportage denk ik in de voorbereidingen ook graag mee over locaties en invulling.
Verder is alles mogelijk, of het nu een paar uur is voor alleen een paar momentjes tot de hele dag aanwezig zijn. De foto’s die zijn gemaakt worden allemaal digitaal aangeleverd.
Prijzen huwelijksfotografie vanaf 75 euro per uur.

Productfotografie

Heb je productfotografie nodig voor je website? Ook daar kun je bij mij voor terecht. De producten kunnen op verschillende manieren worden gefotografeerd. Van zakelijke uitstraling tot een speelse creatieve opstelling, het is mogelijk. De foto’s worden aangeleverd op een voor de website gereed gemaakt resolutie.

Productfotografie tarieven worden op maat gemaakt.

Specialisatie in speciale doelgroepen.

Als fotografe  ben ik vaak benaderd voor het fotograferen van speciale doelgroepen en dit werk ligt mij nauw aan het hart. Denk hierbij aan opvang voor (meervoudig) gehandicapten, chronisch zieke kinderen of bijvoorbeeld aan zorgcentra voor ouderen. Juist deze doelgroepen verdienen wat meer aandacht. Indien u het leuk vindt om de studio op te zetten in uw opvang of zorgcentrum, dan bent u aan het goede adres.

Bedrijfsfotografie

Omdat ik beschikking heb over een mobiele fotostudio, kan ik zo in uw bedrijf terecht voor bijvoorbeeld het fotograferen van het personeel of van het bedrijf zelf. Dit is de eenvoudigste manier om het hele personeel in een paar dagen tijd op de foto te krijgen voor bijvoorbeeld het “smoelenboek” op de website.

Mobiele studio

Met de beschikking over een mobiele fotostudio, zijn de mogelijkheden eindeloos om overal foto’s te maken buiten de studio. Heeft u nog een goed idee? laat het weten!

Kunst

Wil je een van de foto’s kopen uit de Kunstgalerie? Informeer dan naar de prijzen en mogelijkheden. Van gewone foto tot canvassen en op glas en vele andere creatieve mogelijkheden.

En verder?

Ik ga geen uitdaging uit de weg, Dus heb je een idee voor fotografie, informeer dan een vrijblijvend naar wat er mogelijk is.

 

Meer informatie? Bel 06 51166467